top of page
Search
  • angelikawingysprin

Τι σου Απαντά η Ζωή σε Αυτά που Θέλεις;

Ένα πρόγραμμα αυτογνωσίας έρχεται να σε βοηθήσει τον εαυτό να ξεμπλοκάρεις από άγονες επαναλήψεις και άκαρπες απογοητεύσεις και ματαιώσεις. Η ζωή είναι δύσκολη, αλλά μπορώ να σε βοηθήσω να αποφασίζεις εσύ ποιες θα είναι οι δυσκολίες σου, ποιες μάχες θα δώσεις, ποιους υφάλους θα αποφύγεις, ώστε να μην καθορίζεσαι σαν εξαρθρωμένη μαριονέτα από ασυνείδητες, τυφλές δυνάμεις.



Το πρόγραμμα είναι διαδικτυακό, και θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Κάθε Πέμπτη θα νιώθεις τον ενθουσιασμό της ανακάλυψης, της κατάδυσης σε άγνωστα μαγικά μέρη του ψυχικού σύμπαντος και όχι μόνο, αφού η ψυχική ωριμότητα σε βοηθά να συνδεθείς με το όλον που σε περιβάλλει.

Τα διαδικτυακά σεμινάρια, έχουν κυρίως Ψυχαναλυτική προσέγγιση, και προστίθενται στοιχεία αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας, νευροεπιστήμης, κβαντικής, κλπ. Θα γίνονται κάθε Πέμπτη στις 22.00 το βράδυ για μία ώρα, μέσω Zoom. Ονομάζονται ''Νυχτερινή Πέμπτη''. Η παρέα μας είναι ιδιαίτερα φιλόξενη και φιλική και γίνεται η ίδια ένα ''κάλεσμα'' αυτών των σεμιναρίων.

Τον συντονισμό αναλαμβάνει η Αγγελική Αρβανιτοπούλου, που μαθήτευσε κοντά στον Ματθαίο Γιωσαφάτ που ήταν ομαδικός αναλυτής της, επόπτης της και μέντοράς της.




Πρόγραμμα και Θέματα Επόμενων Διαδικτυακών Σεμιναρίων Ψυχανάλυσης ''Νυχτερινής Πέμπτης'', 22.00 μ.μ. :



-Επιθετικότητα και Τρίτο Άτομο στη Σχέση

-Επιθετικότητα και Απιστία

-Απόρριψη, Υποτίμηση, Περιφρόνηση

-Προδοσία

-Λαιμαργία

-Ζήλια και Αδικία

-Ανασφάλεια στην Ερωτική Σχέση

-Ανταγωνισμός

-Παιχνίδια Δύναμης στο Προσωπικό και Κοινωνικό Περιβάλλον

-Η Ανάγκη για Αγάπη και η Επιθετικότητα

-Ενοχές και Αυτοκαταστροφή

-Συγκρούσεις

-Επανορθώσεις

-Η Ικανοποίηση

-Σύγχυση Συναισθημάτων

-Δέσμευση και Ανεξαρτησία

-Περί Φιλίας

-Ο Εαυτός και οι Άλλοι

Πληροφορίες Εγγραφής στη Νυχτερινή Πέμπτη : happyfellowsgroup@gmail.com

Με σκοπό να μην είναι δεσμευτική η συνδρομή, ισχύει για 8 συνεχόμενες φορές. Έπειτα αν θέλει κάποιος ανανεώνει και πάλι.

Πληροφορίες Εγγραφής στη Νυχτερινή Πέμπτη : happyfellowsgroup@gmail.com


309 views0 comments

Recent Posts

See All

Διαδικτυακές Δραστηριότητες Αυτογνωσίας

1. Δευτέρα Ψυχανάλυσης, 17.00 διαδικτυακά : 4 Βασικά Ψυχαναλυτικά Σεμινάρια Θεματική : ''Οι Ανεπιθύμητες Πλευρές μας'' Ωρα : 17.00- 17.50 Πλατφόρμα : Μέσω zoom. Συνεισφορά : Το κόστος για τα 4 σεμινάρ

bottom of page