top of page
Search
  • angelikawingysprin

Διαδικτυακές Δραστηριότητες Αυτογνωσίας

Updated: Aug 24, 2023



1. Δευτέρα Ψυχανάλυσης, 17.00 διαδικτυακά :

4 Βασικά Ψυχαναλυτικά Σεμινάρια Θεματική : ''Οι Ανεπιθύμητες Πλευρές μας''

Ωρα : 17.00- 17.50

Πλατφόρμα : Μέσω zoom.

Συνεισφορά : Το κόστος για τα 4 σεμινάρια Ψυχανάλυσης, είναι 20 € για όλα. Μετά την κατάθεσή σας, ο σύνδεσμος παρακολούθησης zoom θα σας σταλεί στο mail σας ως τις 15.30 τη Δευτέρα.

2. Νυχτερινή Πέμπτη

Η ‘’Νυχτερινή Πέμπτη Ψυχανάλυσης’’ είναι μια σειρά από διαδικτυακές ομιλίες με προσεγγίσεις από την Ψυχανάλυση. Οι συμμετέχοντες εμπλέκονται τόσο που νομίζουν ότι η ομιλία αναφέρεται σε αυτούς προσωπικά. Δυνατά σημεία: επιστημονικό ποιόν, απλοποίηση, ποιοτική συζήτηση με ερωτήσεις μετά την ομιλία..

Ώρα : 22.00μ.μ - 22.50 μ.μ Πέμπτη

Πλατφόρμα : Μέσω zoom.

Συνεισφορά : Η συνδρομή για 8 φορές, κοστίζει 50€ συν 10 € εγγραφή για την πρώτη φορά μόνο. Η συνδρομή είναι ημερομηνιακή και συμπεριλαμβάνει οκτώ συνεχόμενες, έπειτα αν θέλετε ανανεώνετε και πάλι.

Γενική Θεματική: Ο Ψυχισμός μας : Θέματα που αφορούν τον Εαυτό

3. ''Απομεσήμερα Κυριακής''

Τα ''Απομεσήμερα Κυριακής'' είναι διαδικτυακές ομιλίες με προσεγγίσεις από την Ψυχανάλυση, Νευροεπιστήμη, και στοιχεία από την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Οι συμμετέχοντες εμπλέκονται τόσο που νομίζουν ότι η ομιλία αναφέρεται σε αυτούς προσωπικά. Δυνατά σημεία: επιστημονικό ποιόν, απλοποίηση, ποιοτική συζήτηση με ερωτήσεις μετά την ομιλία.

Γενική Θεματική: Σχέσεις

Ώρα : 16.00- 16.50 τις Κυριακές

Πλατφόρμα : Μέσω zoom.

Συνεισφορά : Η συνδρομή για 8 φορές, κοστίζει 50€ συν 10 € εγγραφή για την πρώτη φορά μόνο . Η συνδρομή είναι ημερομηνιακή και συμπεριλαμβάνει οκτώ συνεχόμενες, έπειτα αν θέλετε ανανεώνετε και πάλι.

4. Θεματική Ομάδα Σεμιναριακού Χαρακτήρα : Το πέρασμα στην Αφθονία και την Ευεξία.

Η Ομάδα θα έχει κυρίως Ψυχαναλυτική Προσέγγιση, καθώς και στοιχεία Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, Τέχνης, και Κβαντικής. Θα έχει 12 ενότητες, και διάρκεια δύο ετών, ενώ κάποιος μπορεί να διακόψει οποιαδήποτε στιγμή. Παρακολούθηση : 1 φορά την εβδομάδα για μιάμιση ώρα.

Τμήματα Επιλογής : Παρασκευή πρωί : 10.30 Κυριακή πρωί : 10.30

Συνεισφορά : 100€/μήνα

Πλατφόρμα : Μέσω zoom.

Έναρξη : 22 Σεπτεμβρίου




103 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page